Trouwen in Domani

Trouwen in de kerk zonder voor de kerk te trouwen!

Met Domani als officieel "Huis der gemeente" krijgt Venlo er een bijzondere trouwlocatie bij. Een locatie waar je kunt trouwen in een kerk zonder voor de kerk te hoeven trouwen. De authentieke glas in loodramen en hoge plafonds geven de locatie, en uw huwelijk, een sprookjesachtige uitstraling.

In het voormalige paterskoor achter het podium kunt u trouwen in een intieme ruimte waar de oude koorbanken van de paters behouden zijn gebleven. Deze bieden, voorzien van kussens, plaats aan 40 gasten. Hiermee is Domani de huwelijkslocatie met de meeste ruimte voor familie en vrienden.

Locatiekosten Trouwkapel € 266,20
exclusief leges kosten van de Gemeente Venlo

Na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk om in de sfeervolle foyer of de buitenpatio van Domani een glas champagne te drinken of de bruidstaart aan te snijden.

Alvast benieuwd naar de mogelijkheden in Domani rondom uw huwelijk? Kijk hier voor de mogelijkheden Huwelijksarrangement 2019* Ter informatie, u dient zelf een afspraak te maken bij de Gemeente Venlo voor het plannen van de huwelijkssluiting. (telefoon, 14077)*

Wst Domani 111008 108 Wst Domani 111008 141 Wst Domani 111008 075 Willem Renske 85 Willem Renske 97