Mogelijkheden in Domani

Domani kent vele mogelijkheden, van cultuurpodium tot trouwlocatie. De activiteiten die plaatsvinden zijn onderverdeeld in vier categorieën, cultuur, congressen en partijen, huwelijken en uitvaarten.

Congressen, feesten en evenementen

Naast culturele activiteiten is Domani tevens te gebruiken voor congressen en evenementen, zoals seminars, bedrijfspresentaties, diners, bruiloften en andere feestelijkheden.
Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
GDH Catering (Galerie de Hoeve) zorgt voor de organisatie van deze bijeenkomsten en beheert tevens de agenda van Domani voor wat betreft de congressen en evenementen, huwelijken en uitvaarten.

GDH Catering is tevens de vaste cateraar van Domani. Voor de mogelijkheden op het gebied van verhuur en catering, verwijzen we u naar congressen en evenementen van deze website.

Huwelijken

Gemeente Venlo heeft Domani aangewezen als Huis der Gemeente. Dit betekent dat hier huwelijken kunnen worden voltrokken. Voor meer informatie over trouwen in Domani verwijzen wij u naar de link trouwen van deze website.

Uitvaarten

Als voormalig kerk is Domani een bijzondere uitvaart locatie. In gezamenlijk overleg bespreken wij met de familie de mogelijkheden die Domani biedt en zorgen we voor een uitvaart volgens de wens van de overledene of nabestaanden.

Cultuur

Cultuurpodium Domani presenteert elk seizoen een bijzondere programmering. Klassieke muziek en vocale concerten voeren hierin de boventoon. De sfeer van de oude kapel geeft deze concerten extra sfeer en beleving.
Naast de programmering is Domani een podium voor de stad, hier worden dan ook veel culturele activiteiten georganiseerd zoals dans- en theatervoorstellingen, vocale concerten en exposities.

Voor het culturele aanbod van Domani en voor informatie over het bezoeken van diverse voorstellingen en exposities, verwijzen we u naar de cultuuragenda op deze website.
Indien u zelf een culturele activiteit wilt organiseren kan dit! We verwijzen u naar de coördinator van het cultuurpodium, Babs van Bree