vr 27 mei Open Podium / gratis / 20:00

Zuiderstorm

Rondreizend podium voor Limburgse opkomende artiesten.

Zuiderstorm is een nieuw platform voor aanstormend muzikaal talent uit Limburg, met name voor gemotiveerde en ondernemende muzikanten die zoveel mogelijk podiumervaring willen opdoen en publiek aan zich willen binden. Jaarlijks selecteren programmeurs van de 6 Limburgse poppodia 18 acts (van pop en rock tot fusion, van singer-songwriter tot metal en van hip hop tot dance) die tijdens Zuiderstorm optreden in de muziekcafés en poppodia van 6 Limburgse steden.

Acts die in Domani te zien zijn:

19:30 - 20:00 Jasmine

20:45 - 21:15 The Avery Fallon Band

22:00 - 22:30 DéJà

Acts die voor Zuiderstorm geselecteerd worden, treden op in álle zes (Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Weert en Venlo) de deelnemende steden. Bovendien worden deelnemers gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekindustrie en krijgen een gratis fotoshoot. Tijdens de grootschalige provinciale campagne wordt het festival en vooral de deelnemende acts, gepromoot. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, voor de optredens krijgen de acts een kleine onkostenvergoeding.

Muzikanten die actief zijn binnen de genres hiphop, pop, electronics, rock, metal, dance, singer-songwriter of fusion, kunnen zich tot 1 januari 2022 opgeven voor de editie van 2022.