zo 20 nov. Klassiek / €24,50 / 20.00 - 22.15 / Deur open: 19.30

Wiener Kammersymphonie & Sef Thissen

Bestel tickets

Sef Thissen naar Wenen, Wenen naar Venlo

Bariton Sef Thissen uit Venlo zal op 13 maart 2017 een uniek concert geven in Wenen, de muzikale hoofdstad van Europa. Thissen zal in de bekende Johann Strauss Zaal samen met de Wiener Kammersymphonie werken ten gehore brengen van onder andere Mozart.

Sef Thissen is uitgenodigd door de Nederlandse ambassade in Oostenrijk die tijdens het concert vele relaties uit binnen en buitenland ontvangt. Met dit concert in Wenen gaat een grote droom voor de Venlose bariton in vervulling. “ Om te mogen musiceren in de stad waar alles klassieke muziek ademt, is een voorrecht en een absoluut hoogtepunt”, aldus Sef.

Wiener Kammersymphonie

Maar daarmee is het bijzondere Weense avontuur voor Sef Thissen nog niet voorbij. Tijdens de gesprekken met het wereldberoemde ensemble bleek het te realiseren dat de Wiener Kammersymphonie op 20 november aanstaande ook in Venlo in een concert kan geven. Samen met Thissen brengen ze in Domani het programma zoals dat ook in Wenen zelf gebracht gaat worden.

Zo krijgt iedereen die niet in Wenen er bij kan zijn toch de gelegenheid te genieten van de unieke samenwerking tussen Sef Thissen en de Wiener Kammersymphonie.