zo 8 jan. Klassiek / €20,00 (incl. consumptie) / 16.00

Trio Theodora Geraets

Bestel tickets

Theodora Geraets was reeds eerder succesvol in Domani met haar ensemble. Deze keer in het jubileumprogramma ’10 jaar Domani’ met haar Pianotrio met een verrassend programma. Voor de pauze ‘Braziliaanse’ klanken en als afsluiting na de pauze Beethovens ‘Pianotrio opus 97 nr. 7 (Archeduk)’. Verder worden uitgevoerd:

Edino Krieger - Sonatine voor viool, cello en piano ( arranjo para Trio de Flavio Augusto); Edmundo Villani Cortes Trio voor viool cello en piano; Astor Piazzolla - De vier Jaargetijden (arranjo para Trio de José Bragato)

Theodora Geraets is  verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij hoofdvak docente is. Zij geeft regelmatig concerten en masterclasses  in o.a. Duitsland, Noorwegen, Portugal, Italië, Brazilië en Chili.

Matthias de Oliveira Pinto is hoofdvak docent cello aan het conservatorium van Curituba, Brazilië en cellodocent aan de Hochschüle van Berlijn en Münster.

Viviana Aliberti werd geboren in Curitiba / Brazilië, waar ze begon met haar pianostudie op 5-jarige leeftijd. Ze nam deel aan verschillende masterclasses in Europa bij gerenommeerde pianisten. Ze speelt als solist en kamermusicus met gerenommeerde musici in verschillende landen. Sinds 2002 is zij hoogleraar piano, kamermuziek, kunst en literatuur aan de Muziekacademie Uberlândia / MG / Brazilië. In maart 2015 voltooide zij haar proefschrift over de Beethoven pianotrio's in São Paulo.

Theodora Geraets viool, Mattias de Oliveira Pinto cello, Viviane Taliberti Piano

www.theodorageraets.com