zo 25 feb. Concertpodium / €22,00 (incl. consumptie) / 16:00

René Maurer Quartet

Tickets

"Hoe vaak staan we nog stil bij diegene die ons zijn ontvallen?"

Met dit concert staan we stil. Allereerst en vooral bij de medeoprichter en jarenlang voorzitter en gastheer van concertpodium Domani, Jan Verhoeven. Het werd zijn tweede thuis, maar ook dat van vele bezoekers van Domani , die bij elk concert ervaren dat cultuur, en muziek in het bijzonder, voedsel is voor onze ziel, zingeving voor ons leven. Met violiste Janna Maurer, pianist René Maurer en violiste Liesbeth Ackermans en marimbist Steije Maurer.

Meer dan 10 seizoenen lang stond Jan steeds aan de basis van een uitgekiend programma. Steeds weer wist hij bijzondere musici naar Venlo te halen.
Bij elk concert was hij ruim op tijd aanwezig om de musici op te vangen en ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbrak.
Hij genoot ervan om stilletjes achter in de nog lege zaal te zitten terwijl de musici aan het inspelen waren. Ook Carla Verhoeven had haar aandeel, zij schreef de teksten voor het programmaboekje dat door heel Venlo verspreid werd. Domani was echt een onderdeel van hun leven, het was een tweede thuis.

Vanaf zondag 25 februari 2024 is de dagkassa bij Concertpodium Domani volledig cashless. Gasten kunnen nog steeds op het laatste moment hun tickets aan de deur blijven kopen. Via het scannen van een qr code met hun telefoon kunnen ze een ticket betalen via een betaalapp van hun bank.

Wil iemand toch cash betalen, dan kan dat van tevoren altijd via de theaterkassa in Maaspoort.