za 1 jun. Concert / volwassen: 17,50 euro, <18: 10 euro (incl. consumptie) / 20:00

Vocaal Ensemble Quint

Beste Muziekliefhebbers,

Wij zijn Quint, een koor dat de lat hoog legt en onderscheidend is door een mix van klassieke en lichte muziek. Quint bestaat uit een twintigtal enthousiaste vrouwen tussen 30 en 50 jaar afkomstig uit de wijde omstreken van Venlo en staat sinds 2010 onder de professionele leiding van Esther Zaad.

In november 2022 behaalde Quint een eerste prijs met onderscheiding in afdeling A op het VNK-L Klankkleur festival en werd daarmee één van de zes Inspiratiekoren van VNK-L!

Quint is trots op het 25-jarig bestaan. En wat is een betere manier om deze mijlpaal te vieren dan te doen waar wij zoveel plezier aan beleven: zingen in een mooie concertruimte.

Tijdens dit speciale jubileumconcert wordt er samengewerkt met The Old Bones trombone Quartet.De pianobegeleiding wordt verzorgd door Arno Kerkhof. Deze avond wil Quint de warmte en verbondenheid die muziek kan brengen met jullie delen. Verwacht een avond vol prachtige melodieën, van klassiek tot modern.
Kaarten voor dit bijzondere concert zijn nu beschikbaar. Mis deze kans niet om samen met ons te vieren en te genieten van een avond vol onvergetelijke herinneringen.

Voor meer informatie en kaartverkoop stuur je een mail naar: quint.venlo@gmail.com.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens ons jubileumconcert!