do 11 mei N.t.b. / 13.30 uur

Provincie Limburg 150 jaar

Gesprek met interessante personen.
Optreden van het Reuni-Orkest van de Limburgse Jagers.

PROGRAMMA 13.15 uur Ontvangst met koffie/thee en petitfour 14.00 uur Welkomstwoord door onze voorzitter Sef Derkx Tafelgesprek door de voorzitter met interessante gasten Muzikaal intermezzo’s  door Reünie-Orkest Limburgse Jagers 16.15 uur Einde programma, waarna gezellig samenzijn in de bar van Domani voor een Oranjebitter of een Limburgs Elske Consumpties voor eigen rekening.

Leden kunnen zich aanmelden door € 7,50 over te maken onder vermelding van code Limburg. U kunt zich laten vergezellen door een introducee (zelfde prijs).

Na 15 april gaan de resterende kaarten in de vrije verkoop. Wilt u dus zeker zijn van een plaats, dan dient u zo snel mogelijk in te schrijven! Het aantal plaatsen is beperkt. Voor zover er vrije plaatsen zijn kunnen niet-leden zich aanmelden via een e-mail naar secretariaat@societeit-PrinsvanOranje.nl onder vermelding van de namen en het adres. Zij krijgen vervolgens via e-mail een factuur van € 7,50 per persoon toegestuurd. Na betaling worden de toegangskaarten bezorgd.