zo 18 sep. Gratis / 13.00 - 17.00

Ouverture Venlo

Tijdens de Ouverture Venlo opent Domani om 13.00 haar deuren voor bijzonder programma en samenwerkingen. Fotovakschool Venlo richt voor deze dag een expositie in Domani in. Daarnaast is er een divers programma in samenwerking met Via Zuid

Programma:
13.30 PANDA / Nina Willems en Merlijn Huntjens / PLAT
14.00 De Mannschaft / Michail Geizen / LIV
14.30 PANDA / Nina Willems en Merlijn Huntjens / PLAT
15.00 De Mannschaft / Michail Geizen / LIV
15.30 PANDA / Nina Willems en Merlijn Huntjens / PLAT
16.00 De Mannschaft / Michail Geizen / LIV
16.30 Marie van Vollenhoven / BLACKWHITE GAME

13.00 - 17.00 Doorlopende expositie van de Fotovakschool

PLAT

"Panda is een collectief dat bestaan uit theatermaker Nina Willems en dichte Merlijn Huntjens. Samen mixen zij poëzie en theater tot nieuwe vormen. Tijdens Ouverture zullen zij een aantal fragmenten uit hun performance PLAT tonen."

Afb  Plat Panda Nina Willems Merlijn Huntjens

LIV
Een pleidooi voor de eeuwige zoektocht naar jezelf en een ode voor het leven.

Verona, 23 jaar, speelt Liv, 15 jaar. Liv zit in het derde middelbaar, heeft ros haar en sproeten, heeft nog nooit gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en vijftig procent kans om te overleven en is verliefd op Bart.
Bert, 29 jaar, speelt Bart Pieter Pierre Jean-Pierre Piet Patrick Patrick Junior (Bart voor de vrienden), 17 jaar. Bart zit in het vierde middelbaar, is een keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby.
Ine, 27 jaar, speelt Ruby, 16 jaar. Ruby zit in het vierde middelbaar, is de zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze Überhaubt ooit wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.
LIV is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van LIV, maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in het leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.

Liv

BLACK WHITE GAME

Marie van Vollenhovens producties zijn een kostbaar amalgaam van mime, dans, muziek, beeldende kunst, licht, technologie, live animatie- en videoprojecties.
Haar nieuwe voorstelling BlackWhite Game verleidt je tot een zoektocht naar balans en harmonie: in de mens zelf, in de liefde tussen twee mensen, in de maatschappij, de natuur, het heelal en verder.
BlackWhite Game is een dynamisch project waarbij samengewerkt wordt met wetenschappers, dansers en interaction designers, in de loop naar de première op 9 en 10 maart 2017.

Blackwhite Game Blackwhitegame 1 Blackwhite Game 3 1
Logo Via Zuid Full Size Render