zo 24 nov. €13,50 (voorverkoop), deur €15,00, kinderen €5,00 (incl. consumptie) / Aanvang 15:00 uur

Muziekvereniging Valuas

MV VALUAS XPERIENCE "FILM"

De MV Valuas Xperience Oorlogswinter afgelopen december was een groot succes. Dit jaar staat de Xperience in het teken van filmmuziek, maar gaat verder dan dat. Na deze Xperience kijk je nooit meer hetzelfde naar een film.

Naast de brassband en percussiongroep van Muziekvereniging Valuas zal het jonge Venlose talent Marjolein van den Hombergh het programma aanvullen met een aantal prachtige soundtracks op piano (zowel solo als samen met de brassband). De presentatie is in handen van Mat van Rhee, bij velen bekend als radioverslaggever bij de wedstrijden van VVV. Hij zal het publiek gedurende de middag van alles bijbrengen over filmmuziek. Op het programma staat onder meer muziek uit de films "The Pirates of the Caribbean" en "Forrest Gump".

Kaarten kosten in de voorverkoop € 13,50 incl. consumptie (kinderen t/m 16 jaar € 5,-; t/m 5 jaar gratis). Ze zijn verkrijgbaar via https://mvvaluas.nl/kaarten en ook bij Ut Tref in Venlo-Zuid en Primera Sinselveld Venlo. Aan de dagkassa kosten kaarten € 15,-.


Preview Film