za 5 okt. € 17,50 (incl. consumptie) / 19:30 uur

Meulezengers

Tickets bestellen

Domani vol zonleech

Nu de hete nazomer langzaam tot een einde komt, gaat mannenkoor De Meulezengers de zon laten schijnen in concertzaal Domani. Op 5 oktober vanaf 20.00 uur zal de zaal gevuld worden met de sprankelende klanken van een afwisselend najaarsconcert.

De Meulezengers hebben hiervoor twee bijzondere gasten uitgenodigd, Lilly-Jane Young en Sandor Stürbl (beide bekend geworden met de musical ‘Peter Pan’ en Sandor ook van de ‘zoektocht naar Zorro’). Zij zullen zowel samen met het koor, individueel en ook als duo enkele verrassende nummers gaan brengen.

Er worden serieuze stukken gebracht, maar zeker ook luchtige muziek uit musicals, pop- en dialect nummers. Er zullen ook weer enkele premières door de Meulezengers worden uitgevoerd. Er is begeleiding door een combo en het geheel staat onder leiding van Marianne Maessen-Scherjon.

De muziek zal u deze avond als een warme deken omhullen en de kou en wind van de herfst buiten de deur houden! Zorg dat u erbij bent. De zaal gaat open om 19.30 uur. Entree € 17,50 (inclusief pauzedrankje). We hopen u op 5 oktober 2019 te begroeten in Domani Tickets zijn te bestellen via www.demeulezengers.nl.