zo 27 nov. Klassiek / €15,00 (incl. consumptie) / 16.00

GEANNULEERD

Bestel tickets

Jonge winnaars van dit concours krijgen in Domani al sinds vele jaren de gelegenheid hun muzikaal kunnen te laten horen en om podiumervaring op te doen. Terecht dus ook plaats in het jubileumprogramma ’10 jaar Domani’.
Welke laureaten er optreden en wat hun programma zal zijn wordt pas later bekend. Er wordt naar gestreefd om enkele succesvolle laureaten uit voorbije jaren nog eens aan het werk te zien en te horen.

Het Prinses Christina Concours zet zich al meer dan veertig jaar in voor de promotie van klassieke muziek, jazz en compositie onder jongeren.

Uit de regionale finales komen uiteindelijk landelijke finalisten en deze jonge mensen wordt een ruim scala aan podia aangeboden door het PCC. Meer dan 200 concerten, in binnen- en buitenland maakt de organisatie van het Prinses Christina Concours mogelijk voor deze jonge, talentvolle musici.

Daarnaast rijden de prijswinnaars door het land met de “Classic Express’, een trailer die kan uitschuiven tot een concertzaal van 14 meter lang en 7 meter breed zodat basisschoolleerlingen op een spannende manier kennis kunnen maken met klassieke muziek.

www.christinaconcours.nl