zo 24 jun. Open Podium / Gratis / 13:30- 17:00

KCV Muziekcafé: Open podium rondom akoestische muziek in Venlo

Het Kunstencentrum Venlo organiseert op zondag 24 juniin samenwerking met Domani een akoestisch Muziekcafé. Dit zal om 13:30 van start gaan in de inspirerende ambiance van Domani, Podium voor morgen, Domenicanenplein 15 in Venlo.  Op deze manier willen wij wil een podium bieden aan alle mensen uit de regio die de handgemaakte (akoestische) muziek een warm hart toedragen. 

In de popmuziek zijn de klanken van de (elektrische) gitaar niet weg te denken om het grote publiek te vermaken. Hiernaast is er ook een ander repertoire, waaronder klassiek, fingerstyle, jazz en flamenco. Dit repertoire willen wij met het Muziekcafé graag in de schijnwerpers zetten. Het Muziekcafé is een plek waar beoefenaars en liefhebbers van de akoestische muziekinstrumenten elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Of het nu gitaar, de viool, percussie, sigarenkistjesgitaar of contrabas betreft, iedereen die wil komen spelen is van harte welkom. Het is ook mogelijk om als toeschouwer te komen luisteren onder het genot van een drankje. Het podium is bedoeld voor akoestische muziekinstrumenten - solo, of in combinatie met andere instrumenten.

Programma:

13:30 – 15:00   Blok 1 (max 12 deelnemers)

15:00 – 15:30   Pauze

15:30 – 17:00   Blok 2 (max 12 deelnemers)

De plaatsing wordt gedaan op volgorde van aanmeldingen. Als bij aanmelding het gewenste blok reeds vol is, wordt geprobeerd om de deelnemer in een ander blok te plaatsen.

GRATIS DEELNAME

Het Muziekcafé is laagdrempelig met weinig protocol en gratis toegang. Deelnemers schrijven bij binnenkomst hun naam op het krijtbord. In deze volgorde komen de artiesten op het podium. Per set kunnen maximaal 3 nummers gespeeld worden. Een kleine geluidsinstallatie en een piano zijn aanwezig. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: pgisberts@kunstencentrumvenlo.nl