zo 7 mei € 12.50 (incl. consumptie) / 19.30 - 22.00 / Deur open 18.45

Joy in Afrika

Bestel tickets


HUMOR, AVONTUUR EN NOSTALGIE

Achter de koffie, gezeten aan de salontafel kijken de twee stellen: lieve, onnozele Erica met haar gelaten Bert en de bitcherige Clara met haar verstrooide Luuk, terug op hun rondreis door Afrika. In alle geuren en kleuren en met de nodige humor, laten zij hun avonturen nog eens aan ons voorbij gaan:

Hun bezoek aan de typisch Afrikaanse bruiloft in de binnenlanden van Zuid-Afrika. De vele plaatsen die herinneren aan de eerste Hollandse kolonisten en hoe Holland geschiedenis maakte op het WK voetbal 2010. Over en weer wordt er nog eens over gekibbeld. Luuk en Bert zien het weer helemaal voor zich.

De spannende nachten op de safari onder de prachtige Afrikaanse hemel. En tenslotte het bijwonen van het concert met Vocal Group Joy ( Hadden ze die niet ook al bij die bruiloft gehoord? ) en vele prominente gasten, waaronder een opperhoofd. Erica was helemaal onder de indruk van deze imposante verschijning en had niet door dat hij haar aan de haak wilde slaan voor zijn zoon. Gelukkig kwam de regen tussen beide. Maar niet voordat ze nog even genoten hadden van de schone klanken van Vocal Group Joy.

Met een tevreden gevoel zitten de twee stellen gebogen over de foto’s tot in de late uurtjes.

Tekstschrijver: Peter Jansen. Plot: Gerda Hendrikx. Spelers: Leden van de “Sociëteit De Flarussen “ uit Blerick.

Muziek: VOCAL GROUP JOY o.l.v. Gerda Hendrikx. Norbert Leurs, basgitaar. Ruud Bruil, slagwerk. Erwin Muller, piano.

Uitvoering in het Venloos dialect      Beeldmateriaal: C Vullings