za 1 dec. Open Podium / 12,50 / 20:00

Gitaaravond

Cor Mutsers heeft een indrukwekkende staat van dienst als begeleider op steelstring gitaar van talloze artiesten, om er enkele te noemen: Kane, Ilse Delange, Ge Reinders, Gerard van Maasakkers, Toon Hermans en José Carreras. Deze avond wordt een unieke kans om deze rasmuzikant als solist aan het werk te zien, soloconcerten van hem zijn namelijk zeer zeldzaam.

Deze avond zal Cor eigen composities en bewerkingen van min of meer bekende stukken spelen waarbij hij ook een looper in zal zetten.

Voor meer informatie: www.cormutsers.nl

Han Jonkers heeft na zijn studie in Maastricht aan de Musik Akademie in Bazel verder gestudeerd bij Konrad Ragossnig en Oscar Ghilia en aldaar het solistendiploma behaald. Hij werkt al jaren in Zwitserland alwaar hij met bekende musici diverse cd's heeft opgenomen en regelmatig concerteert. Zijn laatste cd: 'Flexible Sky' betreft een samenwerking met het befaamde Casal Quartet (strijkkwartet) waarmee hij in 2017 een tournee door Zimbabwe en Zuid Afrika heeft gemaakt.

Han Jonkers komt speciaal voor deze avond over uit Bazel en speelt klassieke gitaarwerken uit zijn huidige programma: “Zwischen Meditation und Leidenschaft ” (muziek uit Europa en Zuid Amerika)

Voor meer informatie: www.hanjonkers.com

Chris Janssen heeft op diverse muziekscholen gitaarles gegeven en de laatste jaren voor de gemeente Venlo gewerkt. Samen met Cor Mutsers vormde hij een klassiek gitaarduo dat diverse concerten heeft gegeven en een succesvolle cd op heeft genomen.

Deze avond zal er naast de solo optredens ook in duo en trio vorm worden gemusiceerd.

Aanvang 20:00 uur
Toegang: 12,50 euro (pauzedrankje inbegrepen)
Verdere informatie en kaarten reserveren uitsluitend via : gitaarduo@home.nl