zo 10 apr. Klassiek / €18,00 / aanvang: 16.00

Duo Möller-Fraticelli

Kaarten bestellen

De Zweedse gitarist Johannes Möller en Argentijnse gitariste Laura Fraticelli zijn bijzonder getalenteerd en weten hun gevoel op een schitterende wijze uit te drukken in muziek.

Johannes Möller
De Zweedse gitarist en componist Johannes Möller veroverde zijn publiek wereldwijd met zijn bezielde optredens. Sinds zijn eerste openbare concerten op 13-jarige leeftijd, staat de teller nu op meer dan 500 concerten wereldwijd en omspannen Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. In 2010 won Johannes Möller de eerste prijs in de prestigieuze GFA (Guitar Foundation of America) Concert artist Competition die door vele gezaghebbenden wordt beschouwd als het belangrijkste en meest prestigieuze gitaarconcours ter wereld.

Laura Fraticelli
Geboren en getogen in Buenos Aires, Argentinië, werd al jong aangetrokken door de gitaar, één van de nationale instrumenten in haar land. Ze studeerde gitaar aan het Conservatorio Alberto Ginastera in Buenos Aires en later bij Eduardo Fernández. Zij werd  toegelaten tot de prestigieuze klas van de vermaarde hoofdvakdocent gitaar Zoran Dukic aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Uitgevoerd worden werken van Mertz, Morali, Craeyvanger en eigen composities van beide gitaristen.

www.johannesmoller.com