zo 12 mrt. Klassiek / €20,00 (incl. consumptie) / 16.00

Combattimento

Bestel tickets

Dolci d'italia

Vivaldi, Scarlatti Bonporti, Durante en Vitali. Kom genieten van deze proeverij!

Combattimento is de doorstart van Combattimento Consort Amsterdam: een barok ensemble dat ruim dertig jaar geleden werd opgericht en waarin alle leden van het ensemble een uitgesproken eigen identiteit hebben. Een hechte groep, die zoekt naar contrasten en expressie. In de loop der jaren is een eigen, herkenbare speelstijl ontwikkeld.

Combattimento heeft een uitstekende nationale en internationale reputatie en wordt geroemd om de hoge kwaliteit.  Samen met het gevarieerde, vaak verrassende en onbekende, repertoire, maakt dit Combattimento tot een van de meest succesvolle barokensembles van Nederland. De optredens kenmerken zich door de originele presentatie van het ensemble, met veel aandacht voor directe communicatie met het publiek. Samen met het gevarieerde, vaak verrassende en onbekende, repertoire, maakt dit Combattimento tot een van de meest succesvolle barokensembles van Nederland.

Het leuke is dat de energie eraf spat; het is altijd een feest om te horen.’

Ensemble: Reinier Reijngoud en Quirine van Hoek, viool; Marjolein Dispa, altviool; Wouter Minders, cello; Erik Olsman, contrabas; Sören Leupold, theorbe; Pieter Dirksen, clavecimbel. 

Jubileumreprise ‘10 jaar Domani.’

www.combattimento.nl