zo 11 jun. Concert / €13,50 (incl. consumptie) / 15:00

Cent mille Chansons - GEANNULEERD

"Een muzikale middag met de mooiste Franse chansons. Gezongen in een taal met prachtige melodieën, harmonieën, poëzie en timbre"

Zangeres Ghislaine Mommer en pianist Clemens Hoffman hebben vanuit hun hart en muzikale voorkeur een selectie gemaakt uit het immense aanbod van prachtige Franse chansons. Ghislaine en Clemens zingen en spelen dan de mooiste chansons van onder andere van Jacques Brel, Edith Piaf, Charles Aznavour, Anne Marie David en Michel Legrand. Maar ook een meer recentere Barbara Pravi mag niet ontbreken.

De liedjes gaan over liefde, vriendschap en ‘la belle vie’. Maar ook over eenzaamheid, diep verdriet en ‘la passion’.

Met dit programma bereikt het duo een steeds groter publiek. De ene keer bij een intiem huisconcert, dan weer in een grote theaterzaal, voor bedrijven of bij een evenement. Ze hebben een voorkeur voor optredens op verrassende en bijzondere plekken. Zoals Domani, een voormalig klooster in hartje Venlo.

Over Cent Mille Chansons
Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman hebben allebei hun conservatoriumopleiding in Maastricht afgerond. Clemens heeft - naast zijn studie klassiek piano - compositie gestudeerd. Hij is songwriter, pianodocent en toetsenist/zanger van de popformatie Mirage. Ghislaine heeft - naast haar studie klassiek piano - schoolmuziek en zang gestudeerd. Vanuit haar muziekatelier GLine Musics treedt ze op in diverse ensembles. Zij geeft pianolessen en organiseert evenementen en zangworkshops. Daarnaast geeft ze muzieklessen aan eindexamenleerlingen op een middelbare school in Maastricht. Ghislaine en Clemens vormen samen het duo Cent Mille Chansons.