zo 16 sep. 17,50 / 19:00 uur

Benefietconcert Stichting Saitoti

Muziek opent ons hart en verbindt ons met mensen en culturen over alle grenzen heen.

Zo kan muziek ook de verbinding zijn tussen de Stichting “Saitoti” en de kinderen van de “Masai” in Tanzania. En ú kunt daarbij een rol spelen.

De Stichting “Saitoti” is recent opgericht door Nienke Nasserian Nillesen die haar roots heeft in Tanzania en als operazangeres cum laude is afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater Klassiek van het Conservatorium in Tilburg, waar ze onlangs ook haar Mastertitel heeft behaald.

Het doel van de Stichting “Saitoti” is om Masai kinderen de mogelijkheid te bieden om middelbaar en eventueel hoger onderwijs te kunnen volgen. Is dat bij ons een vanzelfsprekend recht, voor de kinderen van de Masai is dit, zonder externe hulp, een onmogelijkheid.

Als muziekliefhebber kunt u op een uiterst prettige manier een belangrijke bijdrage leveren aan ons doel.

Door kaarten te kopen voor het bene etconcert “Nienke Nasserian & Friends” dat Nienke samen met muzikale vrienden van o.a. het conservatorium, binnenkort gaat geven in Domani. Het concert vindt plaats op zondag 16 september vanaf 19.00 tot circa 21.30 uur en zal een prachtig uitbundig en gevarieerd feest zijn van jeugdige professionele passie voor de klassieke muziek. Na a oop zullen de solisten gezellig met u napraten.

De kaarten kosten € 17,50 per persoon en zijn te bestellen door overmaking op het bankrekening nummer van de Stichting Saitoti zoals hierboven vermeld. De entreekaarten zullen we u dan tijdig per email toe sturen.

Zo kunt u feestelijk muzikaal genieten en maatschappelijk zinvol bezig zijn in één.