zo 25 okt. Concert / 15,00/40,00/gratis / Eerste set 14:00 aanvang, Tweede set 15:30 aanvang

Albumrelease Willem Suilen

Tickets

Let op:

De eerste set om 14:00 uur is uitverkocht!

De tweede set begint om 15:30 uur en tickets zijn verkrijgbaar via de ticketknop rechtsboven.


Het begon allemaal bij de drang om een verhaal te vertellen. Willem Suilen’s zoektocht naar zijn authentieke muzikale stem, leidde tot het samensmelten van twee ogenschijnlijk verschillende werelden die hem beiden diep weten te raken: jazz en klassieke muziek.

Suilen’s composities zijn gefundeerd op sterke melodieën. Hij verplaatst ze van de klassieke wereld naar het jazz domein en vice versa. Gemotiveerd door deze muzikale ontdekkingsreis heeft hij The Antagonist – The Protagonist leven ingeblazen. Het is een project waarin de overvloed aan klanken van een strijkkwartet versmolten worden met de energie en vrijheid van een jazztrio. Het is een duaal verhaal geïnspireerd op de twintigste-eeuwse muziek van Dmitri Shostakovich, Maurice Ravel, improvisatie en groove.

Op 25 januari 2020 werd Suilen’s werk bekroond met de Toots Thielemans Award. The Antagonist – The Protagonist werd ontvangen met groot succes. De uitverkochte show in Bozar is opgenomen en wordt precies negen maanden later op 25 oktober uitgebracht op LP.

Let op: Bezoekers van het concert dienen zich ten alle tijden te houden aan de geldende richtlijnen van het RIVM en onderstaande regels. Deze worden onderaan deze email (nogmaals) beschreven.


Alle richtlijnen en regels op een rijtje:

- U wordt bij de deur gevraagd naar uw gezondheid, bij klachten wordt u de toegang geweigerd

- Mocht u klachten hebben, blijft u in ieder geval thuis en komt u niet naar het concert

- Handen ontsmetten bij binnenkomst

- Onderling wordt er afstand gehouden (1,5 meter, bij niet-huishoudens)

- U wordt dringend verzocht een mondkapje te dragen tijdens verplaatsingen (bij binnenkomst en het verplaatsen naar uw stoel. Als u eenmaal zit kunt u het mondkapje afdoen. Na het concert dient u weer het mondkapje op te zetten totdat u Domani verlaten heeft)

- Er staan stoelen opgesteld in de zaal, deze stoelen staan 2 aan 2. Deze stoelen moeten in deze opstelling blijven staan. Bestaat uw huishouden uit 3 personen, dan zit 1 persoon alleen

- Neem uw jas mee naar uw stoel, na afloop van het concert verlaat u Domani via een andere uitgang

- Uw gegevens worden bewaard, mocht dit nodig zijn voor GGD doeleinden. Na 14 dagen worden deze verwijderd

- Er is geen horeca aanwezig, na het concert wordt u meteen gevraagd Domani te verlaten

- Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om de LP van Willem Suilen te kopen, hiervoor kunt u zich melden bij een werknemer